Fitcamp app

Onze app

Wij begeleiden onze leden met onze Sportbitmanager App, welke gratis verkrijgbaar is via de Google Play Store en de App Store. De Sportbitmanager App omvat veel mogelijkheden voor jou als sporter. Naast dat het een plek is waar je met andere sporters in contact kan komen, kun je ook alle trainingen zien in de verschillende roosters en jezelf aan- of afmelden voor trainingen. Ook kun je progressie bijhouden voor krachttrainingen en je buddy koppelen om samen vooruit te gaan!

Download hier de gratis app voor iPhone (iOS)

Download hier de gratis app voor Android

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek zullen wij de wensen en behoefte van de sporter goed in beeld brengen. Tijdens dit gesprek kunnen we ook alle vragen van de sporters beantwoorden en eventuele onduidelijkheden wegnemen. Een intake duurt over het algemeen 20 minuten.

Je kunt natuurlijk ook eerst een proefles inplannen voor onze groepstrainingen. En later met één van onze trainers een intakegesprek inplannen bij onze gym.

Toegang tot onze club

Om toegang te krijgen tot onze club kun je aanmelden op onze hoofdpagina, Hier vul je de vragenlijst in en kom je in onze digitale omgeving.

Rooster

Ons rooster kun je vinden in de Sportbitmanager App. Deze past zich automatisch aan met het meest recente rooster. Wil jij je aanmelden voor een training? Dat kan met de handige sportbitmanager app of via de desktop versie.

Onze eigen Fitcamp Renkum app
Bootcamp Renkum Community

Community wall

Je kunt deze App goed gebruiken om je prestaties bij te houden. Daarnaast zullen wij regelmatig updates toesturen in onze community wall met activiteiten binnen onze club. Ook is het mogelijk om je eigen sportbuddy toe te voegen en videoworkouts te bekijken van onze trainers!

Webshop

Je kunt via onze App ook abonnementen en producten kopen. Wil je na jou proefklessen een abonnement aanschaffen? Ga dan naar onze webshop en kies daar een passend lidmaatschap.

Fitcamp Renkum Webshop
×