VIRTUAGYM APP

Onze App

Wij begeleiden onze leden met onze Virtuagym App, welke gratis verkrijgbaar is via de Google Play Store en de App Store. De Virtuagym App omvat veel mogelijkheden voor jou als sporter. Naast dat het een plek is waar je met andere sporters in contact kan komen, kun je ook alle trainingen zien in de verschillende roosters en jezelf aan- of afmelden voor trainingen. Ook voedingsbegeleiding en trainingsschema’s kunnen we via deze app koppelen.


Wil je graag meer weten? Tijdens een intakegesprek zullen we alle vragen en eventuele onduidelijkheden beantwoorden.

Download hier de gratis app

voor iPhone (iOS)

Download hier de gratis app

voor Android

STAP 01

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek zullen wij de wensen en behoefte van de sporter goed in beeld brengen. We zullen een 0- meting doen en een eerste proefles plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we ook alle vragen van de sporters beantwoorden en eventuele onduidelijkheden wegnemen. Een intake duurt over het algemeen 20 minuten.

Toegang tot onze club

Om toegang te krijgen tot onze club kun je GRATIS onze App downloaden of eerst een mailtje sturen naar info@fitcamprenkum.nl zullen hierna meteen contact opnemen en een afspraak maken voor een intakegesprek.

Rooster

Ons rooster kun je vinden in de App. Deze past zich automatisch aan met het meest recente rooster. Wil jij je aanmelden voor een training? Ga dan naar ons rooster. Heb je hier nog vragen over? Stuur dan een mailtje naar info@fitcamprenkum.nl of maak een afspraak voor een intakegesprek.

STAP 02

Prestaties bijhouden

Je kunt deze App goed gebruiken om je prestaties bij te houden. Je kunt zelfs een sporthorloge koppelen en deze zal je sportmoment goed in beeld brengen. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@fitcamprenkum.nl en stel je vraag.

Voeding

Wij kunnen onze sporters via deze App ook begeleiden met voedingstips of complete voedingsprogramma’s. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@fitcamprenkum.nl en maak dan een afspraak voor een voedingsgesprek.

STAP 03

Community

Het leuke aan onze club is de enthousiaste en kleinschalige community. Je kunt via deze App in contact komen met collega sporters. Heb je een vraag? Een leuke tip of idee? Deel deze dan in onze community en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Webshop

Je kunt via onze App ook abonnementen en producten kopen. Wil je na jou proefklessen een abonnement aanschaffen? Ga dan naar onze webshop en kies daar een passend lidmaatschap. Wil je een shirt, eiwitten of een trainingsmiddelen kopen? Ook deze producten kun je betalen via onze webshop. Wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@fitcamprenkum.nl en stel je vraag.